سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵

مریم جلالی؛

آثار جشنواره بین المللی صنایع دستی توسط داوران خارجی ارزیابی می‌شود/ ۸ هزار و ۱۷۲ اثر رسید

نشست خبری نهمین جشنواره بین المللی فجر صنایع دستی

سینماپرس: معاون صنایع دستی کشور گفت: از مجموعه هشت هزار و ۱۷۳ اثر ارسال شده به جشنواره بین‌المللی فجر صنایع دستی ۷هزار و ۹۷۴ اثر داخلی از چهار هزار و ۳۷۸ هنرمند داخلی و ۱۹۸ اثر خارجی از هنرمندان ۲۰ کشور است.

به گزارش سینماپرس، مریم جلالی روز سه شنبه ۱۶ بهمن در نشست خبری و رونمایی از پوستر نهمین جشنواره بین المللی فجر صنایع دستی با عنوان سرو سیمین ۹ که در سالن فجر وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری برگزار شد اظهار داشت: ۸۵۳ بیشترین اثر واصل شده به جشنواره سرود سیمین از استان فارس با ۸۵۳ اثر در بخش صنایع چوبی و حصیری است.

وی افزود: در سه سال گذشته در جشنواره هفتم از زنان گفتیم که پیشران بودند. در جشنواره نهم از پیوند نسلی و در نهمین جشنواره و سومین گام رسالتی که من خادم آن هستم وفاق ملی در تنوع فرهنگی مد نظر است.

جلالی ادامه داد: ایران کشور جشنواره است، جشنواره یک حلقه از زنجیره ارزش است که اهداف ما در راستای چگونگی برگزاری جشنواره است ما باید به شعار پایبند باشیم، ادارات مرتبط دارای وفاق هستند و جشنواره در امتداد بقیه اقدامات است.

معاون صنایع دستی کشور تصریح کرد: جشنواره سلسله رویدادهایی را پشت سر گذاشته و محل بررسی آثار شاخص است. در کمیت و کیفیت سعی کردیم به بلوغ برسیم، رضایتمندی کامل نیست اما دوست داریم رشد کنیم.

جلالی اضافه کرد: جشنواره نهم تجلی اصالت و هنر است. مردم و هنرمندان نمود آن هستند. معاونت فرهنگی، معاونت گردشگری و بخش پشتیبانی، معاونت مجلس دست به دست هم دادند تا نمایشگاه ها و جشنواره رقم بخورد. تمرکز ما در نمایشگاه بر تجارت و در جشنواره بر اصالت است. بعد از وفاق سیستمی و سازمانی به وفاق مردمی رسیدیم. از آبان که نمایشگاه برگزار شد تا امروز فعالیت ما گسترش پیدا کرد.

وی تاکید کرد: سعی کردیم جشنواره چند منظوره باشد امسال همانند سال های قبل ارزیابان خارجی به دو منظور ارزیابی آثار و ارزیابی شهر یزد و زیورآلات سنتی این شهر و ارزیابی آثار برای ثبت جهانی به ایران آمدند.
جلالی پس از رونمایی از پوستر جشنواره گفت: قنچه های در این پوستر سر کج کردند تا تواضع را برای جشنواره داشته باشیم.

معاون صنایع دستی کشور افزود: هر اتفاق و رویکردی یک ریشه دارد و باید مفاهمه اتفاق افتد. ۹ بته جغه در این پوستر نشان دهنده ۹ گام است و خطی که بر روی آن شکل گرفته، قلاب هایی است برای معناسازی در دوران امرو که روایت حرف اول را میزند. طرح نگارگری که از دل مهرها رشد کرده آینده‌پژوهی ماست که در عین تعهد به اصالت معاصر را فراموش نکنیم.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.